Bæredygtighed
Vi har et stort fokus på bæredygtighed. Det har vi på flere områder:
- anlæggelse af lukket køkkenhave med drivhus for delvis selvforsynende og bæredygtig drift.
- vi genbrug flest mulige byggematerialer i videreudviklingen af hotellets lokaler.
- vi bruger flest mulige genbrugsmøbler til indretning.
- vi bruger antik service, dele af det er indleveret af lokale.
- vi er meget bæredygtige på madspild
Den lukkede køkkenhave med drivhus:
Vi har et højt ønske om at være delvist selvforsynende i forhold til frugt og grønt og vi er derfor i gang med at anlægge en lukket køkkenhave som hele tiden videreudvikles.

Byggematerialer:
Vi genbruger flest mulige materialer og vi har f.eks. genbrugt alle de blå brædder, som har skjult den originale pavillon til et hegn omkring hotellets havehave.

Genbrugsmøbler og porcelæn:
Vi vil bruge flest mulige genbrugsmøbler i indretningen. Vi vil bl.a. købe Vintage Caféens møbler brugt, da det giver rigtig god mening i forhold til Vintage Caféen og så er vi både med til at gøre noget godt for klimaet og er vi med til at holde live i nogen af de gamle smukke møbler.

Madspild:
Vi er meget bæredygtige på madspild, da vi kun laver mad på bordreservation pga. vores beskæftigelse under særlige vilkår. Vi producerer derfor kun den mad der på forhånd er bestilt og har dermed et MEGET begrænset madspild.
Vi har et mindre ala carte menukort til gæster, der kommer fra gaden, men deter mad, som læner sig op ad den mad, vi leverer til vores madaftaler og det er derfor mad “vi har i huset” i forvejen oglaver derfor intet spild.
Vi kan derfor have et meget begrænset madspild. Vi har erfaret at mange faktisk har forståelse for det og gerne vil støtte op om den bæredygtige drift.
